Dupa turul 1

Pana acum (04.11.2014 ora 16:55) stam asa:  Melescanu, Tariceanu, Corneliu Vadim, au anuntat ca il vor sustine pe Ponta, sincer, nu ma asteptam la asta (sarcasm alert).

Vreau sa va prezint cateva aspecte legat de cei 3 oameni, fara coloana vertebrala. Si nu, nu spun asta pentru ca il sustin pe Ponta. Din pacate e doar o coincidenta. Sa ii luam pe rand.

Teodor Melescanu

Teoretic omul asta si-a trait viata politica (73 ani), trebuia sa stea linistit pe canapea si sa astepte sa fie chemat la TV sa ii dea cu parerea. A avut noroc si a fost pus sef de serviciu secret, unde fiind secret, habar nu avem daca muncea sa isi planifica pensia. Dar am deviat. Omul politic Teodor Melescanu a infiintat prin 97 un partid care in 2002 a fuzionat cu PNL avand si ceva functii de conducere prin partid daca nu insel. In mod normal omul asta ar trebuie sa fie de dreapta

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu

Revenim la PNL. Actual presedinte al Partidului Liberal reformator (partid neinfiintat oficial) a fost prim-ministru al Romaniei (2004 – 2008) sutinut de alianta DA PNL+PD, presedinte al Partidului National Liberal din (2005 – 2009). Omul asta a condus un partid declarat de dreapta 4 ani, a condus un guvern de dreapta 4 ani ar trebui sa fie de dreapta si totusi nu. La alegerile astea a fost iepurele lui Ponta si acum pres.

Corneliu Vadim Tudor

Legat de acest personaj sunt putin subiectiv cand il critic dat fiind faptul ca dupa ce sibienii l-au ales pe Johannis primar a declarat public ca ne-ar baga pe toti in stadion si ne-ar impusca pentru ca am ales un primar neamt. Dar trecem peste, pentru ca iar am deviat.

Partidul Romania Mare se identifica cu presedintele ei Corneliu Vadim Tudor si oricat de mult si-ar dori ei si urla ca sunt de centru-stanga, toti analisti politici ii considera extermisti de dreapta ultra nationalisti. Sa fiu sincer cand vad ca un asemenea personaj il sustine pe Ponta chiar nu ma deranjeaza. Dar totusi si ei sunt de dreapta.

Rezumat, 3 candidati care teoretic au viziuni de dreapta sustin un candidat de stanga. Ceea ce demonstreaza ca sunt fara coloana vertebrala, pe scurt presuri,  fie politica romaneasca habar nu are de ce inseamna o doctrina de stanga si de dreapta. Fie ambele! Eu tind sa cred ambele, dar cu accent pe prima varianta.

Inchei cu un sincer MERGETI LA VOT!

 

sursa foto