Cadouri cu repercusiuni

In primul rand, trebuie sa fac o mica precizare, eu sunt mai ghinionist cand vine vorba de repercusiuni. Sa luam de exemplu regulile de circulatie. Eu merg destul de regulamentar si ca sa va faceti o idee am doar doua amenzi de circulatie in aproape 10 ani de cand am permis. Ambele pentru viteza in localitate. Stiu, nu bate cu ceea ce am zis mai devreme, dar…prima mea amenda de circulatie a fost pentru 61km/h in localitate. A doua, poate nu o sa ma credeti dar am luat-o in Sebes. Da e posibil sa iei amenda de viteza in Sebes. Si asta era inainte sa avem autostrada si tot traficul trecea prin oras plus ca aveam si statie.

Cum spuneam sunt ghinionist, de aceea incerc pe cat posibil sa respect regulile pentru ca altfel ma ard. Dar sa revenim la cadouri. Am noroc de niste colegi de birou misto de tot, deschisi la minte si destul de nonconformisti. Impreuna am decis intr-o iarna sa incercam Secret Santa.  Dar, foarte important cadoul trebuia sa fie funny si sa se incadreze intr-un buget mic, urmand ca in ultima zi inainte de vacanta de craciun sa facem schimb de cadouri. Timp a fost suficient, deci fiecare a copt cadoul si gluma destul de mult.

Vine si ziua cu pricina, zi lejera cu glume, mistouri s-a ras pana au aparut dureri de burta. Radeam toti de cadourile primite. Eu….am primit un “prelungitor“. (NSFW), ce poti sa primesti cadou in primul craciun ca om casatorit. Are logica!

Dar partea interesanta nu e acum. Ne reamintim putin ca sunt ghinionist. Gata? Ok, trecem mai departe. Care sunt sansele sa ajungi acasa cu cadoul sa il pui bine, ferit de ochii lumii si cand iti vine mama in vizita sa ii cada “cadoul” in brate din dulap? Mici, nu?

Ei bine, nu atat de mici pe cat ati crede. Si acum incearca tu sa ii explici mamei tale ca defapt tu nu ai disfunctii erectile  cum a crezut initi, ea a crescut un barbat sanatos, ci doar un cadou amuzant de la colegii de munca. Dupa cateva minute stanjenitoare a inteles totul (try to picture the moment).  Norocul meu ca mama un are mintea incuiata.

IxWYq

sursa foto

Ce, credeati ca asta a fost tot? Mergem mai departe, anul urmator se repeta planul, iarasi secret santa si iarasi cadou erotic. De data asta primesc o pereche de catuse si un bici. Evident tot jucarii sexuale. Radem glumim  iar eu duc iarasi cadoul acasa. Big mistake,  trebuia sa ma invat minte.

Ghinionul meu,de data asta, bunica de 80 ani vine in vizita dupa cateva luni. Si ce sa faca bunica pana venim noi de la munca. Sa aranjeze hainele in dulap din plictiseala. Si acum, unde credeti voi ca era pitit cadoul? Ati ghicit nu?

Acum, eu chiar sunt curios, voi cum ati explica unei batranici de 80 de ani ce faceti cu o pereche de catuse si un bici?

sursa featured image

Acest articol este inscris la concursul organizat de Sebastian Bargau iar premiile sunt oferite de  www.cosuricraciun.com , cosuri.gourmetgift.ro , www.cadou-craciun.ro