Pe motor – Prima iesire

Daca ai citit pagina despre mine, ai aflat ca in 2014 mi-am adaugat categoria A la colectia de pe permis. Asa ca am de gand sa va povestesc din cand in cand intamplari de pe motor. Am creat categoria Pe motor unde, daca sunteti pasionati puteti sa imi cititi pataniile.

O sa incep cu prima mea iesire din oras solo.

Am iesit prima oara solo pe un traseu pe care in mod normal il fac din placere pe bicicleta. Cu sosea prin padure, urcari coborari ceva serpentine, foarte important cu drum cat se poate de bun in Romania si fara trafic intens. Pe scurt un traseu placut.

Iesisem de cateva minute din localitate si am traversat padurea, la iesire un drum drept, cu mici denivelari. Numai bun. Pana la prima curba era o singura masina care venea spre mine relativ incet, nu avea cu ce sa ma incurce.

Problema e ca pe masura ce se apropia de mine se apropia si de sensul meu de mers. Am claxonat, am dat din maini, nimic. Pana la urma am iesit de pe asfalt sa ii las dobitocului tot drumul.

Trece pe langa mine, pe sensul meu de mers, moment in care vad tampitul ca se cearta cu tipa din dreapta si nu se uita la drum. Vre-o 100m mai incolo isi da seama ca mai are putin si iasa de pe drum si se redreseaza.

Eu am intrat inapoi pe drum si mi-am continuat plimbarea cu si mai multa grija asta desi multa lume mi-a spus ca ar fi trebuit sa ma intorc dupa idiot si sa ii sparg pabrizul, pentru ca aparent nu avea nevoie de el.