Urmeaza violul

Va place mutra domnului? Nu o sa o uitati prea curand. O sa ramana in istorie ca primul presedinte de partid care si-a pus colegii sa voteze o motiune de cenzura impotriva propriului guvern. Dar nu asta e motivul pentru care nu o sa il uitati.

Nici o victima nu uita chipul agresorului. Pentru ca asta ne asteapta. Urmeaza sa devenim victimele agresorului cu antecedente penale Victor Dragnea. Avem doua variante una groaznica si una cu adevarat teribila. Fie o sa avem parte de una sau cealalta fie o sa urmeze una dupa alta.

In varianta groaznica Dragnea numeste un premier marioneta care face tot ce ii dicteaza seful. Adica pragul la abuz in serviciu, stirbirea DNA si a parchetului general. Practic pun justitia cu botul pe labe. Iar odata scapat incepe sa isi plateasca datoriile.

In varianta cu adevarat teribila Dragnea ajunge premier. In CCR 3 judecatori au decis ca Dragnea poate fi premier nu mai e mult pana o sa se faca si acolo o majoritate si condamnatul penal ajunge premier si acolo face ce vrea el. Se scapa de puscarie, ne baga in colaps, fura direct si prin acoliti ca sa isi plateasca datoriile, si ne indeparteaza de UE. Singur organism care ne mai apara de indivizi ca acest condamnat penal cu aspiratii de premier (cel putin).

Nici nu vreau sa ma gandesc unde putem ajunge daca Dragnea isi indeplineste toate visele umede.

Partea buna e ca in calea lui sta presedintele. Partea si mai buna e ca in acest moment Klaus Iohannis e pe o pozitie de forta. Cat va rezista nu stim. Dar momentan avem un ultim baraj impotriva aspiratiilor condamnatului penal Liviu Dragnea.

Pentru ca ma indoiesc ca un nou val de proteste il va impiedica sa faca ce vrea, indiferent de amploarea lor. Telul lui Dragnea e sa scape de puscarie si nimic altceva nu conteaza.

Cum spuneam daca acest condamnat penal numit Liviu Dragnea ajunge premier o ajungem sa ii visam chipul mai ceva ca pe al lui Iliescu.

 

sursa foto