A venit si momentul asta

Imi place sa cred ca sunt o persoana corecta si fara prejudecati. Recunosc cand gresesc, imi asum raspunderea pentru ceea ce zic si dau credit cui merita. Dar ceea ce o sa fac acum nu credeam ca e posibil. Urmeaza sa laud o declaratie data de un membru PSD. De un premier PSD, ceea ce e major.

Si daca Tudose continua in trendul asta s-ar putea sa imi castige si putina admiratie. Domnul Premier (nu e sarcasm de data asta) si-a spus public punctul de vedere legat de vaccinuri. Si nu oricum ci intr-un mod in care tot prostul ar trebui sa inteleaga:

”Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol inconştient viaţa copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecţia copilului… Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti”, a afirmat Mihai Tudose.

Si ceea ce e si mai spectaculos e ca a condamnat si acei medici care nu sustin vaccinarea. Acei medici ar trebui sa mearga inapoi in facultate sa dea iarasi examenele de imunologie si pana nu le iau cu 10 sa stea dracu acasa.

”Nu ştiu dacă aceia sunt chiar doctori”.

Nu e normal ca in plina epidemie de rujeola un medic sa nu recomande vaccinarea. 

De data asta bravo, bravo domnule Prim-ministru

Urmeaza doua grafice simple care ii sustin punctul de vedere. Pentru sursa graficelor si informatii detaliate dati click pe poze: