De ce nu tragi apa?

Ieri seara seara am fost la o bere (technically speaking) cu Niccolle, Sorin(aka Pustiul) si Mihai. De ce technically speaking? Pai pentru ca lenea in mine e mare, deci am mers cu masina rezulta… pula bere pentru mine.

Asa ca iar am salivat in gol cand lumea a baut bere iar eu dadeam pe gat o limonada mult prea dulce.

Cum toata lumea stie limonada aia are vreo 500 de ml deci garantat mergi la buda pana o termini cel putin o data. Am uitat sa precizez, am fost in Don Quijote, deci nu ultima crajma.  Locul frumos  aranjat, servire buna,preturi chiar ok,  deci un local unde pot sa revin  cu placere.

Cum spuneam, trebuie sa merg la baie cel putin odata ca sa termin limonada aia, pana la urma am mers de doua ori si de fiecare data aceeasi situatie.

Clapeta cu ajutorul careia se trage apa era folosita ca scrumiera pentru tigari nici decum ca sa se traga apa. Acum sa nu fiu inteles gresit, asta am mai patit-o indiferent de local sau localitate. Acum sunt doua posibilitati.

Fie am un fan inrait care ma urmareste peste tot dar nu stie sa traga apa. Fie romanii nu stiu sa traga apa dupa ce isi fac nevoile.

Si cum prima varianta are putine sanse sa fie reala deoarece fanii mei inratiti stiu sa traga apa 🙂 ramane doar lipsa de educatie a romanului de rand.

Mai fratilor nu e mare lucru sa se traga apa, apasati dracu clapeta aia, nu va costa nimic, e chiar moca plus de asta dati dovada de civilizatie.  Macar la suprafata sa se vada asta, pt ca noi cei care ne ducem veacul in tara asta stim adevarul